Pages

Friday, April 27, 2007

Piknikk i Gamlebyen:-)




I dag hadde Malena og jeg piknik i Gamlebyen. Det var orntli’ sommervær i dag vettu, herlig:-)Deilig å bare komme seg ut litt…På mandag starter også bacheloroppg. vår (sykepleierstudenter vi vettu). Derfor tenkte vi at det hadde vært skjønt å nyte denne dagen:-D Vi spiste rundstykker og jordgubbar. Naminam!!! Like solbriller hadde vi å greier å greier, ikke dårlig;-) Sola var ganske sterk, så jeg tror vi fikk litt farge... Vi utvekslet også litt tanker på hvordan det kommer til å bli for oss til sommer’n og ikke minst høsten. Malena jobber nemlig på A3 og jeg på A4 på sykehuset i Fr.stad. Blir liksom litt rart å plutselig stå der med ansvaret som SYKEPLEIER:-0 Men Gud er med oss, og Han styrker oss!!! I morra skal begge 2 på jobb, jobber dagen da (håper været er like bra i morra...)

4 comments:

cucca said...

Låter som ni haft en koslig dag :) hur gick det att jobba? GodBless/Andreas

Lindalur said...

Hej, hej!!!
Å ja, det var jätte trevligt:-)
Det gikk bra att jobba, men det var så mycket att gjöra, men så är det ju på sjukhus:-D

Forsökte titta på filmen din från Indien, men fick det inte til...

cucca said...

Hejsan igen, va bra att det gick bra att jobba, jag är ledig några dagar nu :) tills på tisdag.... om indienfilmen: den ligger som en film på youtube.com, brukar du kunna se filmer därifrån? Ha det underbart!!/Andreas

Lindalur said...

Jag skal skriva på min skoleuppgift i en månad nu (bacheloruppgift). Okej, jag forsökte faktisk att gå inn på youtube.com. Kan ju bare va att det var nåt fel på siden den dagen.