Pages

Saturday, October 18, 2008

It's well with my soul!

En av mine yndlings - cd'er er "Everlasting God" av Brenton Brown. En av sangene som betyr så mye for meg er sang nr. 12 som heter: "Well with my soul":





Sometimes it's hard, sometimes I cry.

Sometimes my heart wants to know why?

But your yoke is easy and your burden is light.

And though my heart is aching there tears in my eyes.




Whatever my lot, you have taught me to know.

It is well, it is well with my soul.




It's not always east, it's not always right.

Sometimes I do things that are wrong in your sight.

But I have decided, I'm going to follow Jesus.

And there's no turning back, there's no turning back.




You have reached down to me, you have rescued me

and have shed your blood for my soul.

And I live now knowing that the sky and not the grave will be my goal.

And just as in life , also in death this truth will comfort and console.

That soon I will see your face and and hear your voice and know that is well...




But please hold my hand, Lord, and hold on tight.

Cause the road here is narrow.

Yes, the road here is narrow.





Selv om vi er kristne og har Gud som vår Far, så betyr ikke det at vi ikke opplever kamper og vanskeligheter i livet. Jeg går som sagt 2.året på Livets Ords Bibelskole, og akkurat nå holder jeg på å lese en utrolig bra bok skrevet av Sten Nilsson: "Andevård bästa själavård". Noen bra sitat fra boka:




  • "Om vi å ena sidan får ett tilfälle att tilgodogöra oss andlig mat och å andra sidan samtidigt får en möjlighet till naturlig njutning av något slag, då säger vi: Jag vill ha den andliga maten. Jag vill ha Jesus!"


  • "Herren vill ha sådana lärjungar nu som består provet, inför prövningar, lidanden och förföljelse"


  • "Kom i håg att du har outtömliga livets resurser inom dig. Han bor i dig med sina obegränsade förmågor, ställda till ditt förfogande på grund av blodsförbundet"


  • "Vi lär oss, att även om vi är helt överlåtna åt Herren, så betyder detta inte att vi går fria från prövningar"


  • "Jag har levt tillräckligt länge f'ör att inse att det var ett misstag att tro så. Ingen endakristen, hur överlåten han än är, är befriad från den besvärande kjänslan av otillräcklighet. Men Herren ger dig makt att klara svårigheterna och bevarar dig från att bli "borta med vinden". Han kommer till dig med de resurser som hör det andliga livet till. Han gör dig till en övervinnare"


  • "Det var nödvändigt att lärjungarna steg i båten, och det är nödvändigt för oss att få liknande erfarenheter, för det är bara genom sådana erfarenheter som vi upptäcker vilken mäktig Frälsare vi har och hur underbart det liv är, som vi blivit delaktiga av"

HUSK at Gud er alltid med deg i alt det du går gjennom. Gud er trofast og forlater oss aldri. Han er full av godhet og miskunnhet:) Det er viktig å være klar over at alt vi går igjennom gjør oss sterke. Det kan sammenlignes med å trene. Det er tungt å bygge muskler. Det krever mye svett, tid og energi. Man ser heller ikke resultatet med en gang. Ofte er det også sånn at andre ser utviklingen før du selv gjør det. Det vil si at trening koster noe av deg. på samme måte er det med våres åndelige liv. For at vi skal vokse i Gud (gå fra småbarn til fullmodne i Kristus, som Paulus skriver om), så må vi våge å ta nye skritt, gå ut i nye utfordringer osv. Når du tar skrittet ut av den komfortable soone, så går Gud med deg. Gud forandrer seg aldri! Han har lovet å ALLTID være med sine barn:) Du er så dyrebar i Guds øyne. Han fryder seg når han ser på deg:-D Du er hans øyenstein!

Det er bare så herlig å bare stille ned sjelen sin, og bruke tid med Gud. Bibelskolen har virkelig hjulpet meg med dette. Det er mye som skjer under bibelskoleåret, og tro det eller ei, det er noen ganger lett å "glemme" Gud. Det vil si at det er så mye annet som vil ha oppmerksomhet. Man skaffer seg jo nye venner, må jobbe, pluss at det er masse annet som skjer. Jeg sier ikke at det er noe galt i det, men at det er lett å miste fokuset på hvorfor man går på Bibelskole:"For å få en dypere relasjon med Gud. Det er første prioritering. Jeg har virkelig fått erfare at det er så UTROLIG herlig å sette av en helg bare til å søke Gud. Gud elsker å ha et nært fellesskap med oss, og han ønsker å fylle oss med sin glede. Det er så mange sider av Gud å utforske...Hehe, kjære tid, hvor skal man begynne???

Hehe, i dette innlegget ble det mange tanker, men jeg måtte bare få ut det jeg hadde på hjertet. Jeg elsker deg Jesus, du er mitt alt. Takk for at jeg er som leire i din hånd, og at du former meg sånn som du vil.

No comments: