Pages

Tuesday, January 02, 2007

Mer om nyttårskonferansen 06-07

Jeg reiste nedover sammen med min kjære tante Nina og 2 jenter til. Vi ankom Uppsala fredag 29/12, fikk etablert oss på hotellet (Scandic), og hadde god tid til å gjøre oss klar til kveldsmøtet:)

Talerne for årets nyttårskonferanse var Matthew Barnett, Carl Gustav Severin, Joacim Lundquist, og ikke minst vår herlige Ulf Ekman:) Budskapet som gikk igjen under hele konferansen, var at Gud ønsker at vi skal bry oss om, og ta vare på mennesker som ingen andre bryr seg om. Barnett talte blant annet om at Gud leter ikke etter ledere, men tjenere, som gir opp sine drømmer for å leve ut Guds drømmer. Når vi slutter å være så opptatt av VÅRT KALL, men begynner å elske mennesker, så tar Gud seg av kallet vårt!Amen!!!

Sarah Kelly (se eget bilde) holdt også 2 konserter for oss. Ho er 29 år gammel, og har hatt en ganske tøff fortid. Det kunne man virkelig merke på sangene hennes...Hun har til nå gitt ut 2 cd'er. Hun har laget alle sangene selv, og sangene er så intense, og ikke minst ekte!Jeg var også så heldig som fikk en mini-samtale og en klem av ho. Ho fortalte at en ny lovsangs-cd er på vei. Den kommer i mai.Så løp og kjøp folkens:)

Nyttårsaften var bare helt konge!En "bunsj" med jenter dro ned til sentrum og spiste på en restaurant ved navn Aleksander. Jeg bestilte kyllingfile med tilbehør. Jätte godt:-)Må ikke glemme banansplitten til dessert;-) Yammi...

Kveldsmøtet med Ulf Ekman startet kl. 20.00. Ulf tok utganspunkt i Josva 13,v. 1: Josva var blitt gammel og var langt oppe i årene. Da sa Herren til ham: "Du er gammel og langt oppe i årene, og det er ennå en stor del igjen av landet som skal inntas."

Derfor, om vi er unge eller gamle:arbeidet er ikke fullført. Det er mer land å innta!!!Fra kl. 23.00 til 24.00 hadde vi mye lovsang og Ulf fikk en profeti. HERLIG:) Det var en så utrolig stemning i salen, da klokka slo 24.00. Fyrverkeri inne i salen og dalende ting fra taket. Masse lovsang og jublende mennesker:) Kunne ikke blitt bedre vettu!

Etter møtet samlet folket seg ute. Der ble det spilt musikk, og vi så på vakkert fyrverkeri. Tenk, nå har ett nytt år begynt, år 2007. Nytt år, nye muligheter:)

Happy new year everybody:)
Takk Gud for det nye året!
Stay blessed...

4 comments:

Cathrine said...

Hei.
Utrolig bra..
2007 blir toppen, et år hvor gud skal regjere, og mennesker skal søke han.
Halleluja, amen :)

Lindalur said...

År 2007 kommer t å bli SÅ spennende!Finnes ikke begrensninger for hva Gud kommer t å gjøre:)AMEN!

Tabby said...

Du er herlig du Linda!! :)
Er så utrolig bra at du har bestemt deg for bibelskolen neste år! Du kommer ALDRI til å angre! :)
Gud har store planer for deg!
Blessings!! :)
Klemmer

Lindalur said...

Hej Tabby!
Takk for det:) Er bare SÅ hungrig på Gud vettu...Går ikke en dag uten at jeg tenker på bibelskolen!!!Gud er så god:)
Utrolig herlig å se deg i Uppsala. Det stråler jo av deg:-)
Be blessed!