Pages

Monday, August 03, 2009

Europakonferansen 2009

Søndag 26/7-09 startet årets Europakonferanse på Livets Ord i Uppsala, og Linda var på plass allerede til kveldsmøtet. Åpningsmøtet ble ledet av Ulf Ekman, pastor og grunder av Livets Ord menigheten i Uppsala. Hans predikan gikk ut på at uten tro er det umulig å behage Gud, og at vi kristne er kalt til å vandre i tro.


Andre predikanter var Stefan Salmonsson, Stephen Sumrall, Kong Hee, Mark Conner osv, osv. Predikningane gikk ut på at vi skal leve i tro, ikke bekymre oss, viktigheten av å våge å drømme stort osv. Det var en helt utrolig herlig konferanse.


Jeg hjalp til med bla. tolkning her og der, hjalp til med barnearbeide, og var litt på scena her og der:) Vi hadde promotering for LOBC (bibelskolen). Under kveldsmøtet på mandag bar vi fram LOBC bokstavene på scena, iført drakter fra ulike land. jeg hadde på en punjabi fra India.


Lørdag kveld, kom vi inn 4 personer sittende bakpå hver vår motorsykkel inn i forsamlingssalen. Bakgrunnsmusikken var "eye of the tiger". Vi bar hver vår bibelskole-bokstav. Jeg bar bokstaven O. Så hadde vi på bibelskole-trøyer. Staffan satt på motorsykkel nr 1, Frida kom som nr. 2, jeg som nr 3 og Sascha som nr. 4. Snakk om adrenalin-kick assa :-O Det var utrolig gøy dette her, og det var et fåtall i menigheten som visste om dette. Så de roote, hoiet, tok bilder osv. når de så dette:)


Det er så herlig å se en forsamling som Livets ord, som er så trofaste i alt hva de gjør. Under konf. var det over 1000 frivillige som hjalp til å arbeide. Noen stod i mattelt, andre hjalp til med barna +++ utrolig!!!

No comments: